İSKENDERUN’DA, GÖNÜL SOFRASINDA ESNAF BULUŞMASI
İskenderun Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Aşevinde tertip edilen iftar yemeği programında esnaflar gönül sofrasında buluştu.

Kaymakam İskender Yönden, İskenderun Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Aşevinde tertip edilen iftar yemeği programını teşrif ederek esnaflar ile bir araya geldi.
İskenderun Aşevi Başkanı Mehmet Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Av. Abdülkerim Güven, HESOB Yön. Kur. Başkanı Abdulkadir Teksöz ve HESOB Başkan Vekili Erol Akın ile Esnaf, Meslek Odası Başkanları ve davetli konuklar katıldı.
Söz konusu iftar programı kapsamında; Kent protokolü, esnaf, meslek odası başkanları ve davetli konuklar hoş sohbet ortamında bir araya gelerek gönül sofrasında iftar yapıldı, sohbetler edildi.






SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!