"Dörtyol'umuz da 2011 ve 2014 yaş aralığında yetenekli çocuklarımızı aramıza bekliyoruz. Türkiye'nin Altınordusu sloganı ile başlayan kulüp Türkiye'nin her bölgesinden binlerce sporcuyu İsmet Orhun Bilge tesislerinde ağırlayacak" diyen Altınordu Dörtyol AFO sorumlu Antrenörü A. Fatih Kahveci yaptığı açıklamada; Dörtyol'da spor ve futbol acısından potansiyelin yüksek olduğunu yetenekli çocuklar olduğunu söyledi.
Kahveci; "Bizlerin görevi bu çocukları sahip çıkmak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak yeteneklerini geliştirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Türkiye'nin Altınordusu sloganıyla gün daha büyüyoruz.
Temel amacı bu toprakların çocuklarından gerçek profesyonel futbolcular yetiştirmek olan Altınordu'muzda, profesyonelliğe adım attırmak . 'İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu' sloganımıza sıkı sıkıya çalışmak, sadece bir futbol kulübü olmanın ötesinde, ülkesine insanlığa örnek bir futbol sosyal girişimi olduğumuzu unutmadan, her zaman çalışmak ilkesiyle yolumuza devam edeceğiz" dedi.