10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarete, Yeniden Refah Partisi Payas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Gündüz, Züleyha Yeşilova ile Kadın Kolları Başkanı Zeliha Yeni katıldı.
Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat İskenderoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yeniden Refah Partisi Payas İlçe Başkanı Kadir Yeşilova ve beraberindeki heyete teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

Yeniden Refah Partisi Payas İlçe Başkanı Kadir Yeşilova ise cemiyet üyelerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, gazetecilere görevlerinde kolaylıklar temennisinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette Başkan Kadir Yeşilova: "Bayrak, bu topraklarda sessiz kalınacak bir mesele değildir" Vurgusu yaptı.
Yeniden Refah Partisi Hatay Payas İlçe Başkanı Kadir Yeşilova, Mardin Nusaybin'de yaşanan gelişmelere ilişkin yaptığı değerlendirmede, toplumun ortak değerleri üzerinden yürütülen her tartışmanın büyük bir sorumluluk gerektirdiğini ifade etti.
Kadir Yeşilova, açıklamasında şu sözleri dile getirdi:
"Türk bayrağı, bu milletin geçmişte ödediği bedellerin ve bugün taşıdığı sorumluluğun simgesidir. Bu değeri hedef alan her davranış, yalnızca bir sembole değil, milletin ortak hafızasına yönelmiş olur."
Yaşananların farklı siyasi hesapların parçası haline getirilmesine karşı çıkan Yeşilova, "Gerilimi besleyen her tutum, topluma zarar verir. Bu ülkenin ihtiyacı sağduyu, vakar ve sorumluluktur" dedi.
Hukukun önemine de dikkat çeken Yeşilova, "Adaletin netliği, toplumun vicdanını rahatlatır. Devletin bu konudaki kararlı duruşu, benzer girişimlerin önüne set çeker" ifadelerini kullandı.
Toplumsal birlik mesajı veren Yeşilova, "Biz farklılıklarımızla birlikte bu ülkeyiz. Bayrak da bu ortaklığın en sade ama en güçlü ifadesidir" diye konuştu.
Kadir Yeşilova, milletin sağduyusunun her türlü provokasyondan daha güçlü bir cevap üretmeye devam edeceğini belirterek değerlendirmesini noktaladı.