Tarih: 13.01.2022 10:15

İŞLER KİTABEVİ ÖĞRENCİLERİ YAZARLARLA BULUŞTURDU

Facebook Twitter Linked-in

Dörtyol İşler Kitabevi sorumlusu Muhammet Ceyhan 8-9 ve 10 Ocak 2022 tarihlerini kapsayan üç günlük süre zarfında Bilgi Sarmal, Mozaik, Legend, Hız ve renk, Hayalim O, ENS, Orbital ve Av yayınlarının yazarları  Seyit Dönmez, Elif Can, Hasan İşbilir, Oral Akça, Abdulhamit Emekli, Mikail Öztaş, Hamdi Özkan, Ali Özcan ve Biltan Böyükocakoğlu’dan oluşan geniş bir yazar kadrosunu Dörtyol’da öğrencilerle bir araya getirdi.

Yazarların kitap imzaladıkları etkinliklerde ayrıca üç gün süreyle de Dörtyolun Düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümüne özel dev bir indirim kampanyasıyla kitap satışları yapıldı.

Dörtyol İşler Kitabevi sorumlusu Muhammet Ceyhan önümüzdeki süreçte de öğrencilerimizi yazarlarla buluşturmaya ve kampanyalı kitap satışlarımıza devam edeceğiz dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —