Tarih: 23.06.2020 10:22

BAŞKAN KUTLU MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

“EL ELE HER ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Başkan Kutlu, bir süredir dünyayı etkisi altına alan ve ekonomik sorunları da beraberinde getiren Covid-19 nedeniyle Mahalle sakinlerinin sorun sıkıntılarını, ardından istek ve taleplerini dinledi. Başkan Kutlu yaptığı açıklamada: “Pandemi süreci bütün insanları olumsuz etkiledi. Öncelikle virüs nedeniyle vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu süreci hep birlikte uyarıları dikkate alarak yeneceğiz. Biz Birlikte güçlüyüz. Birlikte her zorluğu aşarız” Dedi.

“ANTAKYA’YI CHP’NİN KALESİ YAPACAĞIZ”

Daha sonra Alaattin, Bohşin, Saçaklı ve Suvatlı Mahallelerini ziyaret eden CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek projelerini aktardı. Başkan Kutlu yaptığı konuşmada Ülkenin ekonomik durumuna da değinerek, Ak Partinin siyasi politikasının ekonomiyi de zedelediğini söyledi.

Vatandaşların özellikle pandemi süreci döneminde daha da mağdur edildiği gerçeğini hatırlattı. CHP iktidarında ana düşüncenin her zaman vatandaş olduğunu söyleyerek vatandaş odaklı çalışmalar ile bu sıkıntıların giderileceğini ifade etti. Halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen Kutlu, yerelde ve genelde iktidar olmak için çalmadık kapı bırakmayacaklarını sözlerine ekledi. Erken seçime de hazır olduklarının altını çizen Başkan Ümit Kutlu, Antakya’yı CHP’nin kalesi yapacaklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —