Tarih: 26.04.2021 10:47

İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇİFTÇİ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Üreticinin 16 dönüm kapalı alanda muz yetiştiriciliği, 18 dönüm alanda ahududu ve böğürtlen yetiştiriciliği, 10 dönüm kayısı, 2 dönüm kapalı alanda kayısı, 10 dönüm çilek ve

10 dönüm biber yetiştiriciliği yapılan alanlar gezildi.

 

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, önder üretici ile yaptığı sohbette; “Kırsal alanlarda yaşanacak ilerlemeler ülkemizin tamamının kalkınmasında çok büyük etkilere sahip olacaktır. Devlet desteklerini düzenleyen teşvik politikalarının en önemli amaçlarından biri ülkenin, kırsal bölgeleri ile diğer bölgeleri arasındaki gelişmişlik farkını azaltmak ve bu bölgelere yatırım yapılmasını özendirmektir. Kırsal alanda tarım ve hayvancılık konularında yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımızı bilgilendirmek, yatırıma yönlendirmek için her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.” dedi.

Daha sonra Tiyek Mahallesinde süt sığırcılığı yapan Hasan Rıza Çetin’e ait 120 başlık hayvan işletmesi gezildi. Üreticilerin yaşadığı sorunları yerinde dinleme ve sorunlarına çözüm sunma anlayışından hareketle çiftçi ziyaretleri il ve ilçe bazında devam etmekte olup, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren çiftçiler, İl Müdürlüğüne teşekkürlerini ifade ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —