Tarih: 21.05.2018 10:47

DEFNE BELEDİYESİ’NDEN UNUTULMAZ KONSER

Facebook Twitter Linked-in

Antakya Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde salon hınca hınç doldu; müzikseverler unutulmaz bir müzik şöleni yaşadı. 
Yoğun katılımla gerçekleşen konsere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Lütfü Savaş, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP Defne İlçe Başkanı Hasan Akbaht, CHP İl ve İlçe Yönetimi, Defne Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri ve çok sayıda müziksever katıldı. 
Koro Şefi Cansu Daloğlu ve Orkestra Şefi Nejat Daloğlu önderliğinde, birbirinden değerli koristlerin seslendirdikleri şarkılarla kulakların pasını silen Defne Belediyesi Nazım Hikmet Gençlik Korosu, dinleyicilere adeta müzik ziyafeti yaşattı. 
YAMAN’IN ‘YAŞAMA DAİR’ ŞİİRİ ALKIŞ TOPLADI
Konserde okuduğu Nazım Hikmet şiiri izleyiciler tarafından oldukça beğenilen Defne Belediye Başkanı Dr.İbrahim Yaman:
“Belediyemiz kurulduğundan bu yana hep hayal ettiğimiz bir projeyi hayata geçirmiş olmanın heyecanını yaşıyoruz.İlçemize böylesine yakışır bir koroyu Belediyemiz bünyesine kazandırmış olduğumuz için mutluyuz. Yaşadığımız sıkıntılı günlere rağmen hayata sanatla, edebiyatla, hep birlikte tutunmaya devam etmek zorundayız.Özellikle biz idarecilere düşen görev, vatandaşımızın umudunu,yaşam sevincini canlı tutmaktır. Biz bu amaç ile sizlerle bir arada olmaya devam ediyoruz. Daha ilk konserimizde salonu dolduran bu müthiş kalabalığa teşekkür ediyor, sizlerin de desteği sürdükçe daha güzel işler başaracağımıza inanıyoruz.
Böylesine emek verilmiş bir konser için, şeflerimizi ve tüm ekibimizi yürekten kutluyoruz.” sözlerine yer verdi. 
Katılımın bir hayli yoğun olduğu konser, duygu yoğunluklu şarkılar, eşlikler ve alkışlar eşliğinde sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —