Tarih: 22.06.2018 11:12

KAŞIKÇI, SEMERCİLER ÇARŞISI ESNAFIYLA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Çarşı esnafı tarafından hazırlanan sofraya misafir olan Kaşıkçı, esnafın ve vatandaşın isteklerini not aldı, dertlerini dinledi.

Eski Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda, Lütfi Kaşıkçı’nın diğer Hatay Milletvekili adaylarından daha fazla önemsendiğine ve daha samimi konuşmalar yaptığı belirtildi.

Başta uzun çarşı olmak üzere, Antakya’nın tüm sorunlarına çare olmak için çaba göstereceğinin altını çizen Kaşıkçı, “Ben bu güne kadar ulaşılmaz biri olmadım Allah’a şükür dileyen herkes ulaştı ve elimden ne geldiyse yardımcı oldum. Milletvekili olmam bunu değiştirmeyecek. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. MHP ve ülkücü hareket her zaman bu milletin emrindedir. Biz vatan, bayrak, millet ve değerlerimiz için yola çıktık. Bu yolda, karşımıza çıkan engelleri aştık, aşmaya da devam edeceğiz. Bizim misyonumuzda, koltuk sevdası asla olmadı ve olmayacak.” İfadelerine yer verdi.

Cumhur İttifakı’nın Türkiye’yi aydınlığa kavuşturacağını ifade eden Kaşıkçı, “Biz, Cumhurbaşkanlığı seçiminde helal oylarımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiz. Milletimizden ricamız, milletvekilliği seçiminde bu vatana aşık olan MHP’ye oy vermeleridir. ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyen ve bunu sözde değil her fırsatta özde dile getiren MHP’ye oy vermek bu memlekete hizmettir.” dedi.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Semerciler Çarşısı esnafına adına konuşma yapan dernek başkanı Mehmet Deviren, çarşıda karşılaşılan sorunlar dile getirerek bunların çözümü konusunda yardım istedi. Çarşıya gelen herkesin, sorunları çözeceğim deyip kendilerini umursamadığını aktaran Deviren, “Allah’ın izniyle cumhurbaşkanlığında oyumuz reisimiz Erdoğan’a, milletvekilliğinde ise MHP’ye’dir. Biz bu şekilde oluşan bir birlikteliğin devam etmesini, cumhur ittifakında MHP’nin hak ettiğini alması gerektiğini düşünüyoruz.” sözlerine dile getirdi.

Konuşmaların ardından, aynı zamanda Hatayspor Taraftarlar Derneği başkan yardımcısı ve tribün lideri olan Mehmet Deviren tarafından, Kaşıkçı’ya Hatayspor atkısı hediye edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —