Tarih: 04.07.2018 10:29

GENÇLİK MERKEZİ’NDE KEÇE SÜSLEME KURSLARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Gençlik Merkezi bünyesindeki kültür sanat ve spor kurslarına yaz ayları döneminde de aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda hanımlara yönelik organize edilen Keçe Süsleme kursları da yeni döneminde, eğitmen Hatice Aşık eşliğinde başladı.

Açıklamaya göre Keçe Süsleme kursu, kursiyerlerine; Tekniğe ve modele uygun kumaşı sertleştirme, kalıp hazırlama, renklendirme, ütüleme, toplama, dallama ve buketleyerek fantezi çiçekler, süsleme motifleri yapabilme bilgi ve becerisine sahip kişiler yetiştirilir. Kursumuzun amacı özellikle ev hanımlarımızın ve gençlerimizin küçük veya büyük ölçekli işletmelerde, yapma çiçek üretimi yapan atölyelerde, ev aksesuarı yapan atölyelerde, kendi işyerinde veya evinde istihdam alanı oluşturmalarını, var olan alanlarda nitelikli eleman olarak yeterlilik kazanmalarını sağlamaktır.

Kurslar hakkında bilgi almak ve bir sonraki etap için kayıt yaptırmak isteyenler 0326 213 03 04 – 0326 213 16 15 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —