Tarih: 05.07.2018 10:26

DEFNELİ ÇOCUKLARIN ŞENLİK SEVİNCİ

Facebook Twitter Linked-in

Defne Belediye Tiyatrosu bünyesinde gerçekleşen; “Masalcı Amca” adlı çocuk oyunundan animasyonlara, yarışmalardan yüz boyama ve sosis balon etkinliklerine kadar çeşitli aktivitelerin yer aldığı Çocuk Şenlikleri bu hafta Aknehir sakinleri ile buluştu.

Heyecanla bekledikleri Çocuk Şenlikleri’nde tiyatro oyununu heyecanla izleyen  çocuklar, yüzlerini rengarenk boyamanın ve müzik eşliğinde yarışmalara katılmanın mutluluğunu yaşadılar.

Çocuklara karne armağanı olarak hazırladıkları Çocuk Şenliklerinin amacına ulaştığını ifade eden Defne Belediyesi yetkilileri; özellikle kırsal bölgelerde ki çocuklara ulaşmayı hedeflediklerini; çocukların yaz tatillerinde mutlu bir gün geçirmelerini sağlamanın en güzel motivasyon olduğunu dile getirdiler.

Büyük küçük herkesin ilgi ile katılım gösterdiği Çocuk Şenlikleri; mahallelinin bir araya geldiği, dayanışmanın arttırılıp birlik ve beraberlik duygularının perçinlendiği güzel bir gelenek haline geldi.

Okullar açılana dek sürecek olan Defne Belediyesi Çocuk Şenlikleri 12 Temmuz Perşembe Günü Yeniçağ Mahallesi’nde devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —