Tarih: 30.07.2018 10:40

HATSU: “ARABIN GÖLÜ MEVKİİNDE SADECE İÇMESUYU HATLARI YENİLENDİ”

Facebook Twitter Linked-in

Arabın Gölü mevkiinde yapılan çalışmalar ile alakalı bazı sosyal medya mecralarında yayınlanan karalama amaçlı paylaşımların asılsız olduğunu ve HATSU tarafından bölgeye herhangi bir müdahalede bulunulmadığının altını çizen Genel Müdürlük, sadece Konacık Mahalle sakinlerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan halatlar ile askıya çekilen isale hatlarının yenilendiğini açıkladı.

Arabın gölü mevkiinde İçme suyu hatlarının yenilenmesi sırasında çekilerek HATSU tarafından servis edilen fotoğrafların tahrip ediliyor gibi lanse edilmesinin çok çirkin bir durum olduğunu ifade eden HATSU İdaresi, vatandaşların yararı gözetilerek içme suyundan temiz ve sürekli bir şekilde faydalanması amacıyla yapılan yenileme çalışmanın bu şekilde lanse edilmesini şiddetle kınandığını belirtti.

Bölge sakinleri adına Arabın Gölü mevkiinde yapılan çalışmalar hakkında düşüncelerini HATSU mikrofonlarına aktaran Konacık Mahalle Muhtarı Ersoy Aslan, “askıdan gelen borularımız tahrip olmuştu. Askıdan borularımızı indirdik ve boruları tekrardan yerine takıldı. Şu anda Konacık Mahallesi’ne su gidiyor. Allah razı olsun HATSU’dan” ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışma sırasında bölgenin tahrip edildiği iddialarına yanıt veren Muhtar Aslan, “borularımız kırıktı su gitmiyordu ve değiştirildi tekrardan halatlar ile bağlantı yapılarak bölgeye tekrardan su verildi. Bölgede herhangi bir tahribat söz konusu değil. Sadece askıdan gelen borular değişti ve köyümüze suyu verdik. Teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —