Adalet ve Kalkınma Partisi Dörtyol ve Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Hakan Kozak 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde Dörtyol Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisi Dörtyol İlçe Teşkilatına aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.
Önceki gün çok sayıda partilinin iştirak ettiği bir tören ile aday adaylık başvurusunu Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Osman Görgen’e yapan Avukat Hakan Kozak başvuru sonrasında özgeçmişini içeren kısa bir kürsü konuşması gerçekleştirdi.
HAKAN KOZAK KİMDİR?
Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2009 yılında mezun oldum. Orta derecede İngilizce biliyorum. Milli Eğitim Bakanlığından sertifikalı olarak aldığım eğitimimi, kullanarak geliştirdim. Etkili İletişim - Sunum Teknikleri, Avukatlık Mesleğinin Geleceğine Bakış ve CMK eğitim sertifikalarım mevcuttur. 2010/2011 Yılları arasında Adana Karizma Avukatlık Bürosunda staj yaparken iş tecrübesi edindim. 2011/2012 yılları arasında askerlik hizmetimi yedek subay olarak yaptıktan sonra Hatay İli Dörtyol ilçesinde 2012 mayıs ayından itibaren Kozak Hukuk Bürosu adı altında serbest avukatlık yapmaktayım.
Usta Öğretici olarak halen öğreticilik yapmaktayım. Selvin Kozak ile 2014 yılından beri evliyim. 2016 doğumlu Emirhan ve 2018 doğumlu Demiray adında iki oğlum var. AK PARTİ Üyesiyim. 2019 yerel seçimlerinde seçilerek Dörtyol İlçe Belediyesinin ve Hatay Büyükşehir Belediyesinin halen meclis üyeliğini yapmaktayım. İlk 2 yıl ilçemde, halen Büyükşehirde encümen olarak görevim devam etmektedir.