İlk Kurşun İlkokulu 2/D sınıfı öğrencilerinin hazırladığı “Her Çocuk Sanatçıdır” temalı yıl sonu resim sergisine katılım sağladı.
Küçük sanatçıların hayal gücü ve emeğiyle ortaya çıkan eserlerin sergilendiği etkinlikte, Başkan Amaç, çocuklarla ve velilerle bir araya geldi; mutluluklarına ortak oldu. Sergide birbirinden renkli ve anlamlı resimler dikkat çekerken, Başkan Dr. Bahadır Amaç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“İlk Kurşun İlkokulu 2/D Sınıfı'nın ‘Her Çocuk Sanatçıdır’ temalı yıl sonu resim sergisine katıldık. Bu anlamlı ve renkli sergi için değerli öğretmenimiz Semra Altun’a teşekkür ederiz. Sanatla büyüyen çocuklar, geleceğe umutla bakar!”
ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ
Etkinlik boyunca öğrencilerin heyecanı gözlerinden okunurken, aileler de çocuklarının yıl boyunca öğrendiklerini ve sanatsal gelişimlerini gururla izledi. Öğrencilerin el emeğiyle hazırladığı çalışmalar, hem estetik yönleri hem de çocukların iç dünyasını yansıtan özgünlükleriyle büyük beğeni topladı.
Eğitimde sanata verilen önemin altını çizen Başkan Amaç, çocukların sanatsal faaliyetler yoluyla kendilerini daha özgür ve yaratıcı şekilde ifade edebildiklerini belirterek, bu tür etkinliklerin hem bireysel gelişim hem de toplumsal bilinç açısından büyük katkı sunduğunu vurguladı.
Başkan Amaç’ın bu ziyareti, yerel yönetimlerin eğitime ve kültürel faaliyetlere olan ilgisini pekiştirirken, toplumun her kesiminden olumlu geri dönüşler aldı. Dörtyol Belediyesi’nin önümüzdeki süreçte de benzeri etkinliklere destek vermeye devam edeceği bildirildi.