Tarih: 25.01.2023 10:13

BELEN’DE OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, 2022-2023 Eğitim-öğretim yarıyılının tamamlanması öncesi düzenlenen toplantıda eğitim-öğretimdeki genel durum, öğretmen ve öğrenci sayıları, derslik başına düşen öğrenci sayıları, proje sayıları, sosyal sorumluluk projeleri, okulların eğitime yönelik problemleri, ihtiyaçları hakkında öneri ve taleplerle ilgili bilgi aldı. 

Toplantı sonucu yaptığı değerlendirmede; Eğitim öğretim hizmetlerinde ilçe olarak iyi bir noktada olduğumuzu, ancak daha sistemli ve disiplinli çalışarak çok daha iyi bir noktaya taşıyacağımıza inandığını ifade etti. İnsan yetiştirmede kaliteyi ön planda tutmamız gerektiğini, öğretmenlerle çeşitli ortamlarda fikir alışverişinde bulunduklarını, eksikleri ve ihtiyaçları tespit ederek hep daha iyiye doğru gayretlerimize devam edeceğini belirtti. 

Akademik başarının yanında öğrencilerimizin değerler eğitimi, ahlaki ve kişisel gelişiminde de önemli olduğunu belirterek yaklaşan sömestri tatilinin hayırlı olmasını diledi.

Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu ve Okul Müdürleri katıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —