HBB Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı il genelinde çiftçilerin sorunlarını tespit edip çözüm üretmek ve ihtiyaçları doğrultusunda destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Sadettin Çakır, bu kapsamda 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Arsuz, İskenderun, Payas, Dörtyol ve Erzin’deki ziraat odalarına ziyaretler gerçekleştirdi.
Ziyaretlerinde hem oda temsilcileri hem de bölge çiftçileriyle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Çakır, HBB Başkanı Mehmet Öntürk öncülüğünde çiftçilere, tarıma ve toprağa yönelik çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.
Çakır, ilçelerdeki sulama alanlarında kontroller yaparak sürdürülebilir üretim yürütülen çalışmaları inceledi.