Tarih: 04.01.2023 09:19

HASSA’DA “BEN OKUYORUM, HASSA OKUYOR” YAYGINLAŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Osman Acar başkanlığında başlatılan “Hassa Okuyor” projesi her hafta olduğu gibi bu hafta da yoğun bir katılımla devam ediyor.

Her hafta Çarşamba günleri saat:20:00-20:30 arası düzenlenen kitap okuma etkinliği evde, berberde, kıraathaneler de, cafe gibi ilçenin her noktasında günden güne artarak devam ettiği gözleniyor.

Kaymakam Osman Acar bu haftaki okuma etkinliğine Küreci mahallesi'nde ikamet eden Şehit Mehmet Halal Anadolu Lisesi öğrencisi Sevda Kurt’un ailesine misafir olarak okul müdürü ve öğretmenler ile birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı. 

Her hafta farklı bir hanede öğrencilerle bir araya gelerek kitap okuma etkinliğine katılan Kaymakam Acar, “kitap okumayı hayatımızın bir parçası haline getirmek için bu tür etkinlikleri okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte yaparak daha yaygın hale getirmek üzere çalışmaktayız” dedi.
 Çocuklarımıza ve toplumumuza yapılacak en büyük yatırım, kitap okuma sevgisini aşılamaktır diyen Acar; “Bundan böyle günden güne artan kitap okuma sayımız ile ilçemizin artık yarıdan fazla nüfusu evlerinde İlçemizin her noktasında vatandaşlarımızın bütün işlerini bırakıp bu kitap okuma etkinliğine katılması mutluluk verici bir durum. Kitap okuma etkinliğine katılan bütün Hassa’lı hemşerilerimizi kutluyorum” diye ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —