Tarih: 16.01.2023 09:02

KAYMAKAM ACAR, GÜLKENT MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaretinde Gülkent mahallesi sakinleri ile buluşan Kaymakam Osman Acar vatandaşlarla sohbet edip yakından ilgilenerek herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.
Kaymakam Osman Acar, “Öncelikle bizler buraya gönül almaya geldik." Milletimizin vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenmeye gönül gönüle samimiyetle hep birlikte çalışacağız. İlçemiz adına yapılabilecek her türlü fikre ve teklife açığız. Bu doğrultuda siz değerli Hassa’lı hemşehrilerimizin fikirleri ve görüşleri bizim için çok önemli. Sizlerden gelen görüşler sayesinde birçok proje geliştirilerek hayata geçirildi. Gönüllere dokunmak, ulaşmak adına hayata geçirilecek yeni projelerimizle milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi

HASSA’MIZDA AYAK BASAMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ DİYEREK, GÜLKENT MAHALLESİNDE HANE ZİYARETİ YAPTI 

Kaymakam Osman Acar Gülkent Mahalle Muhtarı Muhammet Sağır ile birlikte Ahmet Gazi, Emine Ahraz, Mustafa Gök ve Songül Küçük'ün ailelerini ziyaret etti.
Ziyaret esnasında sıcak samimi sohbetler edildi. Ailelerin bir isteklerinin olup olmadığını soran Kaymakamımız Acar "bugün burada bir kişinin bile gönlüne dokunabildiysek ne mutlu bize" dedi. Kaymakamımız Acar, ailelere bir takım hediyelerin yanı sıra çocuklara bebek ve araba yaşlılarımıza ise baston ve eşarp hediyesinde bulundu.
Ziyaretten duyulan memnuniyetten ötürü aileler Kaymakam Acar 'a teşekkür ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —