Tarih: 30.01.2023 08:49

MİLLETVEKİLİ TÜRKOĞLU; İLK ETAPTA PAYAS – İSKENDERUN, 2. ETAPTA TOPRAKKALE - PAYAS ARASI ASFALTLANACAK

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti MKYK Üyesi, Hatay Milletvekili Hacı Bayram TürkoğluToprakkale - İskenderun arası eski adı ile E-5 olarak bilinen D-817 Karayolunda asfalt çalışmalarının başlatıldığını söyledi.

 

AK Parti MKYK Üyesi, Hatay Milletvekili Hacı Bayram TürkoğluToprakkale - İskenderun arası D-817 karayolu asfalt çalışması başladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız Tarafından 65 kilometrelik Toprakkale - İskenderun arası karayolunun kavşak, hemzemin geçit, köprülü kavşak gibi sanat eserlerini de ihtiva eden asfalt çalışmalarının ilk etabının startı bugün verildi.

1. Etapta; projesi tamamlanan, ihale süreci biten ve OSB alanlarındaki inşaat çalışmaları ve yoğun trafik akışının yarattığı tahribattan ötürü öncelik verilerek bugün yapımına başlanan Payas - İskenderun arası 16 kilometrelik yolun tamamlanmasının ardından. 

2. etapta; projesi tamamlanan ve ihale sürecine giren Toprakkale - Payas arası 49 kilometrelik  yolumuz da asfaltlanacak.

Hatay’ımızda heyecanla karşılanan bu ehemmiyetli yatırım için; Cumhur İttifakı Hatay Milletvekillerimize, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız sayın Adil Karaismailoğlu'na

ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a gönülden teşekkür ediyoruz. 

Durmak Yok, Yola Devam” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —