Tarih: 23.01.2023 08:44

PAYAS SPOR'DA PLAY-OFF SEVİNCİ 3-0

Facebook Twitter Linked-in

2022-2023 Sezonu Hatay Süper Amatör Ligine Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. 

Müsabakayı Hatay Milletvekili Suzan Şahin'de protokolde izledi. Süper Amatör Küme (B) Grubunda mücadele eden Payas Spor, ilçe stadında yapılan karşılaşmada Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor'u 3-0 mağlup ederek 20 puanla Play-Off'a çıktı. 

Hatay bölgesi hakemlerinden İsa Örün, Muhammed Münir Dadı ile Ahmet Deveci'nin yönettiği karşılaşmada Payas Spor'un gollerini Mustafa Yılmaz, Alican Sert ile Cemil Karakurum attı.

HATAY MİLLETVEKİLİ SUZAN ŞAHİN'DEN BAKLAVA İKRAMI

Hatay Süper Amatör Ligi (B) grubunda Nazik Kuyumculuk Antakya Spor'u 3-0 mağlup ederek Play-Off liginde mücadele etmeye hak kazanan Payas Spor'a her kesimden tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. 

TEŞEKKÜRLER SEDAT ŞAHİN, TEŞEKKÜRLER GÖKHAN BAŞTUĞ

Sezon Başından bu yana Payas Spor'a verdikleri destekten dolayı ve Türk sporuna katkılarından dolayı İş adamları Sedat Şahin ile Gökhan Bağtuğ'a spor kamuoyu tarafından taktir edilmeye devam ediliyor.

BAKLAVA İKRAMI

Payas ilçe stadında oynanan müsabakayı da izleyen Hatay Milletvekili Suzan Şahin, soyunda odasına giderek, önce kulüp sponsoru iş adamı Gökhan Baştuğ olmak üzere teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek baklava ikramında bulundu.

MİLLETVEKİLİ SUZAN ŞAHİN'DEN PENALTI GOLÜ

Spor'a düşkünlüğü ile de tanınan Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Payas ilçesinde oynanan müsabakanın ardından gol yemeyen Payas Spor'un başarılı kalecisi Mustafa Kaya'ya penaltı atışı için iddiaya girdi. Hatay Milletvekili Suzan Şahin, penaltıyı gole çevirmesi spor kamuoyu tarafından "Vekil Suzan Şahin, daha çok güzel goller atmaya devam edecek" yorumları yapıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —