Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 43. kuruluş yıl dönümü kapsamında, Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Furkan Süleyman Kılıç ve beraberindeki heyet, Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay’ı makamında ziyaret etti.
25 Temmuz 2016 tarihinde, 668 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Cumhurbaşkanının başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu kararı doğrultusunda doğrudan İçişleri Bakanlığı’na bağlanan Sahil Güvenlik Komutanlığı, silahlı bir genel kolluk kuvveti olarak görevini sürdürmektedir.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Altay, “Denizlerimizde can ve mal emniyetini sağlayan, ‘Mavi Vatan’ımızda güvenliğin ve kamu düzeninin tesisine yönelik büyük bir özveriyle görev yapan Leventlerimizin teşkilatı olan Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 43. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm personeline görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.