FİNAL'İN GENÇ RESSAMLARINDAN KARMA RESİM SERGİSİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla İlçe genelinde kutlanan Gençlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Özel Dörtyol Final Fen ve Anadolu Lisesi tarafından 16-17 Mayıs Tarihleri arasında Atatürk Anıtı Tören ala

YILDIRIM KARA: DEPREMZEDELER İÇİN TOPLANAN 49 MİLYAR NEREDE?

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, depremzedeler için yardım kampanyası ile toplanmış AFAD hesaplarında bulunan nakdi yardımlar ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

SAMANDAĞ BELEDİYESİ EKİPLERİ İLÇE GENELİNDE HUMMALI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORLAR

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

ÇALIŞKAN: AMİK OVASI MİLLÎ SERVETTİR

ÇALIŞKAN: AMİK OVASI'NDA KURAKLIK DEĞİL SEL FELAKETİ YAŞANIYOR

ARSUZ’DA MEZARLIKLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

HBB’DEN MEZARLIKLARDA KURBAN BAYRAMI HAZIRLIĞI

1. GELENEKSEL GENÇLİK FESTİVALİ DÜZENLENİYOR

6 Şubat depremi sonrası gençlerimizin Deprem psikolojisinden uzaklaşması adına İskenderun Belediyesi tarafından ilk kez 1. Geleneksel Gençlik festivali düzenleniyor.

HBB’DEN PERSONELE VE VATANDAŞLARA İLK YARDIM EĞİTİMİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği ilk yardım eğitimleriyle meydana gelebilecek afet durumlarına, hastalıklara ve kazalara karşı personelini ve vatandaşları bilinçlendiriyor.

HBB’NİN 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri, gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

ÇALIŞANLARIN ÖNCEKİ DÖNEME AİT ALACAKLARI ÖDENDİ

Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır AMAÇ, belediyenin personeline olan önceki döneme ait tüm borçlarını ödedi.

HBB MÜZE KÜTÜPHANESİNDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinden sonra şehrin yeniden ihya ve imar sürecinde Kültür Bakanlığı tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen “Hatay Müze Kütüphanesi”nde çevre düzenleme çalışmaları

İSKENDERUN’DA 300 NOKTA İLAÇLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, havaların ısınmasıyla çoğalan haşere ve sineklerin sık görüldüğü kırsal alanlar ve şehir merkezlerinde ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

DÖRTYOL FEN LİSESİ ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

Dörtyol'da emeğin başarıya dönüştüğü okul Dörtyol Fen Lisesi 50 Öğrencisi, Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve İngilizce Öğretmeninden oluşan bir heyet ile Ankara’ya çıkarma yaptı.

YAFES DOĞRU'YA HBB'DE ÖNEMLİ GÖREV

Hatay'ın başarılı bürokratlarından İskenderun Sahil Vergi Dairesi Müdürü Yafes Doğru, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk tarafından Hatay Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı olarak atandı.

SGK HATAY İL MÜDÜRÜ HAMİT BAL'DAN SGK PRİMİ MÜJDESİ

Sosyal Güvenlik Haftası ziyaretleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve beraberindeki heyet, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

MASATLI VE ÖNTÜRK’TEN BAŞKENTE HİZMET ÇIKARMASI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Ankara’da kente hizmet kazandırılması adına temaslarda bulundu.